Bruidsfotograaf Staphorst

Sinds de start van DM Fotografie in 2013 heb ik één passie: het vastleggen van jullie unieke liefdesverhaal op een manier die blijvende herinneringen creëert. Elk huwelijk is voor mij een kans om niet alleen foto’s te maken, maar om emoties vast te leggen, van de glimlachende gezichten tot de ontroerende momenten die jullie dag zo bijzonder maken.

https://dmfotografie.nl/wp-content/uploads/2024/06/DM-Fotografie-65.jpg

Wat ik het mooiste vind?

Jullie! Waar ik het meest blij van wordt, zijn jullie reacties na afloop van de bruiloft. Als jullie tevreden zijn en terugkijken op de foto’s met een glimlach, dan weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan. Jullie geluk is mijn drijfveer en ik streef er altijd naar om meer te doen dan alleen maar vast te leggen wat er gebeurt. Mijn doel is om jullie verhaal tot leven te brengen, zodat de foto’s niet alleen momentopnames zijn, maar een weerspiegeling van jullie liefde en verbondenheid.

Professionele bruidsfotograaf Staphorst

Met jarenlange ervaring als bruidsfotograaf begrijp ik de waarde van professionaliteit en toewijding op jullie grote dag. Ik ben er niet alleen om foto’s te maken, maar ook om een kalme en ondersteunende aanwezigheid te bieden tijdens alle fasen van jullie bruiloft. Van de voorbereidingen tot aan jullie feest, ik zorg ervoor dat elk belangrijk moment wordt vastgelegd met aandacht voor detail en respect voor jullie wensen.

Samen werken aan jullie droombruiloft

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen te werken aan het vastleggen van jullie droombruiloft. Of het nu gaat om intieme ceremonies, grootschalige feesten of alles daartussenin, ik sta klaar om jullie liefde te vieren met prachtige, tijdloze foto’s. 

Laten we samen jullie verhaal vertellen door middel van beelden die jullie nog vele jaren zullen koesteren.

Een bruiloft is voor mij compleet wanneer jullie helemaal tevreden zijn.

Benieuwd of jullie datum nog beschikbaar is? Klik hier: IK GA TROUWEN

Wie weet tot snel!

Dwayne Maikel
Jullie bruidsfotograaf Staphorst

Bekijk nuMIJN RECENTE WERK

https://dmfotografie.nl/wp-content/uploads/2020/10/shadow_leaves_03.png

'Pas tevreden wanneer jullie dat zijn'

 

https://dmfotografie.nl/wp-content/uploads/2023/06/DM-Fotografie-15.jpg

Reviews

Charlotte & Bill

Charlotte & Bill

Maikel van DM fotografie levert topkwaliteit! Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de oplevering van de foto's is alles erg prettig verlopen! Maikel was de hele dag op onze bruiloft op een subtiele manier aanwezig met een geweldig resultaat qua foto's! Hij geeft op een prettige manier aanwijzingen en denkt mee! Alle speciale momenten van de dag zijn vastgelegd. Dezelfde avond ontvingen we al 30 prachtige preview foto's en 9 weken later kwamen daar nog een stuk of 1000 foto's bij. We raden DM fotografie aan een ieder aan!
Charlotte & Berjen

Charlotte & Berjen

Dwayne is a really great photographer, we are so happy with the photos, he made us feel very comfortable during the day, had some good tips (like pointing out when pockets were full, to empty them for the photos), so a lot of attention to detail. He was a great shadow, not in your face or anything, and captured really special moments. Very easy communication and just an overall a great experience! Thanks for everything!
Amii & Jan Jaap

Amii & Jan Jaap

We found DM Fotografie on Instagram and knew he would be the perfect fit as our wedding photographer. We had to move our wedding date by a year and the communication and flexibility was great throughout. On the day, Maikel was absolutely amazing - friendly, professional, often unseen but always in the right place to get the right shot. Many of our friends and family (both Dutch and English) also commented on how great he was. And then the photos arrived and WOW! We could not be happier with DM Fotografie and would highly recommend him to other couples looking for a wonderful photographer to capture their special day.
info@dmfotografie.nl
volg DM Fotografie
@dmfotografie.nl